Coș

Seturi Diversificare Bebeluși

Diversificarea este una dintre cele mai importante etape, atât din viața unei mamici, cât și din viața celui mic. Pentru a-ți ușura această etapă, îți venim în ajutor cu seturi de diversificare pentru bebeluși.

De ce să comanzi un set de diversificare pentru bebe? Iată motivele primordiale!

Este demonstrat experimental că bebelușii și copiii învață să mănânce singuri atunci când sunt așezați în fața unui bol sau unei farfurii. Ca părinte, tu trebuie să fii un model de urmat, deci este foarte important să mânânci împreună cu copilașul tău și el să te vadă folosind bolul, farfuria si tacâmurile.

Vesela pentru masa bebelușilor ajută la dezvoltarea dexterității. Tacâmurile au dimensiuni perfecte pentru mânuțe mici, iar farfuriile și bolurile sunt ușoare și proiectate astfel încât copilașul să poată folosi marginile veselei pentru a apuca mâncarea cu mâna sau cu lingurița.

Din ce materiale sunt fabricate seturile de diversificare pentru bebeluși?

Poți alege dintre seturile pentru diversificare din bambus natural sau din seturile cu veselă din silicon alimentar. Bambusul este foarte rezistent împotriva bacteriilor și mucegaiului și este prietenos cu mediul (complet degradabil). Dar, pentru că bambusul este un material organic, vesela din bambus nu poate fi folosită în cuptor și nici spălată la mașina de vase. Dacă vrei ceva foarte practic, încearcă seturile din silicon alimentar premium. Pot fi folosite în cuptor (clasic sau cu microunde), pot fi spălate la mașina de vase, pot fi depozitate în frigider. Indiferent ce material alegi, bolurile și farfuriile au ventuze eficiente pentru murdărie minimă.

Găsești astfel de seturi de diversificare pentru bebeluși în magazinul nostru online!

Citeste mai mult »

Filtre active