Coș

Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Selectati marimea

Selectati marimea

Imbracaminte si accesorii plaja

Îmbrăcămintea și accesoriile pentru plajă sunt esențiale în crearea unui aspect stilat și confortabil pentru femei și copii în timpul zilelor petrecute la malul mării sau la piscină. Acestea nu doar oferă protecție împotriva soarelui, ci și permit exprimarea individualității și a bucuriei specifice sezonului estival.

Tu ce îmbrăcăminte și accesorii pentru femei ai în garderobă?

Sarafane și Rochii de Plajă: Sarafanele și rochiile de plajă sunt opțiuni confortabile și elegante pentru femei. Confecționate din materiale ușoare, precum bumbacul sau țesături fluide, aceste piese permit circulația aerului și oferă un aspect lejer și rafinat.

Costume de Baie: Costumele de baie pentru femei vin într-o varietate de stiluri, cum ar fi bikini, costume întregi și tankini. Modelele pot include detalii precum franjuri, decupaje, volane sau dantele. Alegerea depinde de preferințele individuale și de gradul de acoperire dorit.

Kimono sau Vestă Lejeră: Un kimono sau o vestă lejeră poate fi aruncată peste costumul de baie sau purtată peste rochiță pentru a oferi protecție împotriva soarelui și pentru a adăuga un strop de eleganță.

Pălării de Soare: Pălăriile de soare sunt accesorii esențiale pentru a proteja fața și ochii de razele puternice ale soarelui. Pot fi cu boruri largi sau în stil fedora, contribuind la crearea unei ținute de plajă chic și practică.

Ochelari de Soare: Ochelarii de soare nu sunt doar accesorii elegante, ci și o necesitate pentru a proteja ochii sensibili de radiațiile UV. Cu forme variate și lentile colorate sau polarizate, ochelarii de soare completează perfect orice ținută de vară.

Șlapi și Sandale: În funcție de preferințe și de activități, femeile pot alege între șlapi ușori sau sandale confortabile, realizate din materiale rezistente la apă și potrivite pentru plajă.

Accesorii pentru Femei:

Brățări și Mărgele: Accesoriile precum brățările colorate sau mărgelele îmbogățesc aspectul ținutei de plajă, oferind un aer boem și vesel.

Șaluri sau Esarfe: Șalurile sau esarfele lejer aruncate pe umeri pot oferi o notă de stil și pot proteja împotriva brizei ușoare de pe plajă.

Geantă de Plajă: O geantă spațioasă este un must-have pentru a transporta lucrurile esențiale precum cremele de protecție solară, prosopul, o carte și ochelarii de soare. Modelele colorate și rezistente la apă sunt ideale pentru plajă.

Aici găsești îmbrăcăminte pentru copii, dar și accesorii pentru plajă!

Costume de Baie pentru Copii: Costumele de baie pentru copii vin în variante adorabile, cu personaje de desene animate, imprimeuri haioase sau modele vesele. Acestea sunt concepute pentru a oferi confort și pentru a proteja pielea sensibilă a copiilor.

Tricouri și Rochițe Lejere: Tricourile și rochițele lejere sunt perfecte pentru copiii care vor să se joace pe plajă. Materialele ușoare și colorate permit mișcarea liberă și asigură confortul în timpul activităților.

Pălării de Soare cu Bor Larg: Pălăriile cu bor larg sunt ideale pentru a proteja fețele delicate ale copiilor de razele soarelui. Pot fi decorate cu personaje vesele sau imprimeuri colorate.

Șlapi și Papuci de Plajă: Încălțămintea comodă și ușor de purtat este esențială pentru copii. Șlapii sau papucii de plajă sunt opțiuni excelente pentru zilele călduroase.

Pijamale de Plajă: Pijamalele de plajă adaugă un plus de confort copiilor după ce ies din apă și vor să se relaxeze. Acestea pot fi din materiale moi și colorate, având imprimeuri amuzante sau personaje preferate.

Accesorii pentru Copii:

Șepci cu Vizieră: Șepcile cu vizieră sunt atât funcționale, oferind protecție solară, cât și distractive, fiind disponibile în variante cu personaje iubite sau culori vesele.

Jucării de Plajă: Nisipul și apa sunt mai distractive cu jucăriile de plajă potrivite. Lopățele, găleți colorate și forme pentru nisip adaugă elementul de joacă la experiența de plajă.

Citeste mai mult »

Filtre active