Coș

Biciclete Copii

Transformați fiecare zi într-o aventură plină de mișcare și distracție pentru copilul vostru cu colecția noastră de biciclete pentru copii!

Știm cu toții că mersul pe bicicletă este o provocare pentru toți si majoritatea învățăm de mici copii. De regulă, între 3-8 ani copiii pot începe să învețe mersul pe bicicletă, dar fiecare este diferit în felul său.

Aici intervine răbdarea părintească: va trebui să așteptăm până când fiecare copil în parte este pregătit atât fizic, cât și mental pentru această provocare nouă. De asemenea, ai răbdare ca cel mic să aibe înălțimea necesară pentru a putea controla bicicleta și a-și putea ține echilibrul.

Ce caracteristici ar trebui să aibă prima bicicletă pentru copil?

Cele mai importante sunt: forma, accesoriile și frâna, dimensiunea, greutatea.  Dupa alegerea unei biciclete pentru copii adecvată vârstei copilului tău, trebuie să iei în calcul și locul unde cel mic se va urca pentru prima data: o zonă cu suprafață netedă și plană, fără obstacole sau trafic, cum ar fi o pistă de biciclete, o stradă cu trafic redus dintr-o zonă rezidențială sau o alee liberă dintr-un parc.

Dacă deja acestea sunt stabilite, intră pe site-ul nostru! Aici, îți oferim cele mai sigure și captivante biciclete pentru copii, create special pentru a încuraja activitatea fizică și explorarea în aer liber!

Filtre active

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru.