Coș

Carusel Pătuț

De ce să achiziționezi un carusel pentru pătuț? Pe lângă faptul că este foarte îndrăgit pentru aspectul lui, este și folositor: îl liniștește și îl relaxează pe cel mic, iar familia este fericită!

Și pentru că noi ne dorim acest lucru, am adus în atenția ta mai multe modele de carusele pentru pătuț: textile, cu ciucuri, franjuri, curcubeu, nori, iepurași, elemente din lemn, în culori superbe, odihnitoare, materialele sunt eco-friendly și baby-friendly, atent alese cu gândul la cei mici dar și la mediul înconjurător, dar și carusel muzical pentru pătuț cu jucării care se miscă lent, pe ritmul muzicii - toate menite să ofere bucurie și liniște pentru bebelușul tău, atunci când se află în cuibușorul lui!

Tu ce alegi? Carusel simplu sau carusel muzical muzical pentru pătuț?

Indiferent de modelul pentru care optezi, cu siguranță camera copilului se va înfrumuseța automat, iar starea de bine se va instala și ea.

Transformă pătuțul micuțului tău într-un loc al viselor și al liniștii comandând un carusel pentru pătuț!

Intră pe site-ul nostru, pentru că oferim cele mai delicate și magice carusele, create special pentru a aduce bucurie și confort în fiecare moment de odihnă al micuțului tău.

Citeste mai mult »

Filtre active