Coș

Trotinete Copii

Timpul trece, bebelușul a crescut și a devenit toddler, și iată că ajungeți și la capitolul trotinete pentru copii...Dar care ar fi modelul potrivit pentru cel/cea mic/mică?

Trotinete copii – modele în funcție de vârstă

Copiii între 2 și 5 ani încă nu-și țin foarte bine echilibrul pe un singur picior. Pentru o învățare mai ușoară și mai distractivă, poți alege un model cu o placă din material dublu și cu roți cu lumini. Materialul dublu va permite copilului să-și găsească poziția pe trotinetă, iar roțile cu lumini îi vor oferi o experiență amuzantă.

Trotinetă copii cu sezut? Modelul must have al acestui an

Da, ai citit bine! Cel mai căutat model din această categorie este cel cu șezut, și, ca să fie totul super practic și să o poată folosi prichindelul tău mai mult timp, acest șezut este pliabil...

Dispunem de multe modele de trotinete pentru copii, pentru toate categoriile de vârstă. Vizualizează, adaugă în coț apoi comandă!

Adăugați un strop de aventură și mișcare în viața copilului vostru cu a noastră colecție de  trotinetă pentru copii de pe Mixbo!  

Aici, vă punem la dispoziție cele mai sigure și distractive trotinete, special concepute pentru a stimula echilibrul și pentru a transforma fiecare zi într-o plimbare captivantă.

Filtre active

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru.