Coș

Camera Copilului

Camera copilului a devenit foarte importantă în ultimii ani. Mulți viitori părinți o pregătesc din timp, deși, chiar dacă la început este recomandat un spațiu clar delimitat destinat nevoilor bebelușului, nu neaparat o camera întreagă. Amenajarea camerei copilașului revine de obicei în sarcina mamei, care cu drag și grijă va crea un mic colțișor de rai pentru puiuțul ei.

Transformați camera copilului într-un spațiu magic de joacă și odihnă!

Camera copilului este lumea lui: plină de dorințe și vise colorate, plină de jocuri și povești imaginate, plină de comori care vor aștepta ca el să le descopere. Dezvoltarea copiilor este influențată în mod semnificativ de mediul în care aceștia se dezvoltă, nou-născuții fiind receptivi în mod special la stimulii din exterior, de aceea decorarea unei camere potrivite pentru un copilaș este o sarcină care cere să fie tratată cu seriozitate și grijă.

Camera bebelușului – dorințe, vise, jocuri, povești

Si chiar daca nu aveti ocazia , pentru moment, sa ii oferiti copilasului o camera separata, ii puteti crea un spatiu numai pentru el, decorandu-l astfel incat sa ii oferiti copilului confort si motive de bucurie.

Aici, vă oferim cele mai creative și funcționale soluții pentru a crea un mediu potrivit pentru micuțul vostru explorator.

Citeste mai mult »

Filtre active

Availability: 73 In Stock

Acest Baby Nest cu doua fete pentru beblusi este ideal pentru somnuri scurte atât acasă, cât și în timp ce sunteți în jur. 

Il poate face pe micuțul tău să se simtă în siguranță și în siguranță. 

Snurul vă va permite să faceți cuibul fie puțin mai mare, fie mai mic. 

Imprimeul superb este perfect pentru a fi amestecat și asortat cu restul colecției noastre. 

Folosește acest Baby Nest doar pentru scurtele momente de somn ale micuțului tău. 

Întinde-ți micuțul în țarcul sau în pat, dacă este planificat un somn mai lung. Cuibul este potrivit pentru bebelusi de la 0 la 6 luni.

Perna afisata in poze nu este inclusa.