Coș

Jucarie Bebelusi cu Ventuza, Broscuta Verde

22,00 lei
Cu TVA
Cantitate
Add to wishlist

  Livrare rapidă

oriunde pe teritoriul Romaniei.

  Drept de retur

14 zile la orice comandă plasată.

  Plătește în siguranță

plătile online cu card sunt protejate.

Această jucărie rotativă pentru bebeluși este un produs educativ și amuzant, creat pentru a stimula dezvoltarea senzorială și motorie a celor mici. Designul său simpatic și viu colorat este perfect pentru a capta atenția și imaginația bebelușilor.

Caracteristici principale:

  • Design adorabil: Jucăria prezintă un personaj drăguț îmbrăcat într-un costum de broscuță verde, plasat pe un suport rotativ în formă de frunză. Culorile plăcute și atractive fac ca această jucărie să fie foarte captivantă pentru cei mici.
  • Funcționalitate rotativă: Suportul frunzos se rotește, oferind o stimulare vizuală și motorie excelentă pentru bebeluși. Mișcarea de rotație contribuie la dezvoltarea coordonării mână-ochi și a abilităților motorii fine.
  • Materiale sigure: Fabricată din materiale non-toxice și durabile, jucăria este sigură pentru copii. Este concepută pentru a rezista la utilizarea zilnică și la manipularea intensă de către bebeluși.
  • Bază stabilă: Jucăria este montată pe o bază lată și stabilă, care asigură siguranța în timpul jocului. Baza poate fi fixată pe suprafețe netede, cum ar fi podeaua sau o suprafață de joc, pentru a preveni răsturnarea.
  • Dimensiuni potrivite: Mărimea jucăriei este ideală pentru mâinile mici ale bebelușilor, permițându-le să o apuce și să o manipuleze cu ușurință.

Această jucărie rotativă este ideală pentru a transforma timpul de joacă într-o activitate educativă și plăcută, contribuind la dezvoltarea abilităților cognitive și motorii ale bebelușilor.

OEM
MIX11395