Coș

Jucarie Bebelusi cu Ventuza, Catelus Galben

22,00 lei
Cu TVA
Cantitate
Add to wishlist

  Livrare rapidă

oriunde pe teritoriul Romaniei.

  Drept de retur

14 zile la orice comandă plasată.

  Plătește în siguranță

plătile online cu card sunt protejate.

Această jucărie rotativă pentru bebeluși este un dispozitiv educativ și distractiv, proiectat pentru a stimula dezvoltarea senzorială și motorie a celor mici. Designul său plin de culoare și atractiv este perfect pentru a capta atenția bebelușilor.

Caracteristici principale:

  • Design adorabil: Jucăria are un personaj drăguț îmbrăcat într-un costum de ursuleț galben, poziționat pe un suport rotativ în formă de balanță. Culorile calde și prietenoase fac ca această jucărie să fie foarte atrăgătoare pentru cei mici.
  • Funcționalitate rotativă: Balanța se rotește, oferind o stimulare vizuală și motorie excelentă pentru bebeluși. Mișcarea de rotație poate ajuta la dezvoltarea coordonării mână-ochi și a abilităților motorii fine.
  • Materiale sigure: Fabricată din materiale non-toxice, jucăria este sigură pentru copiii mici. Este durabilă și concepută pentru a rezista la utilizarea frecventă.
  • Bază stabilă: Jucăria este montată pe o bază largă și stabilă, care asigură siguranța în timpul jocului. Baza poate fi fixată pe suprafețele netede, asigurându-se că jucăria rămâne pe loc în timpul utilizării.
  • Dimensiuni potrivite: Mărimea jucăriei este ideală pentru mâinile mici ale bebelușilor, permițându-le să o manipuleze cu ușurință.

Această jucărie rotativă este ideală pentru a transforma timpul de joacă într-o activitate educativă și distractivă, contribuind la dezvoltarea abilităților cognitive și motorii ale bebelușilor.

OEM
MIX11397